Skip to main content

Metaaldetectors

Metaaldetectors

Gelan heeft diverse metaaldetectoren op voorraad. Zo hebben wij aantrekkelijk geprijsde C.Scope metaaldetectoren en Fisher metaaldetectoren. Bekijk hieronder het aanbod!

Metaaldetector Producten

[product_category per_page=”99″ columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”ASC” category=”metaaldetectors”]
Evo C.Scope metaaldetector

C.Scope metaaldetectoren

C.Scope is de oudste detectorfabrikant in Europa. Niet verwonderlijk: de Engelse bodem bevat een grote hoeveelheid aan verborgen schatten! Veel ervaring dus met Europese grond…en dat merk je als je zoekt met een C.Scope metaaldetector. Een C.Scope metaaldetector laat zich makkelijk instellen en de diepgang is zonder meer goed te noemen.

Als beginners detector zal u veel plezier beleven aan de CS440XD of CS770XD. No nonsens, plezier in het zoeken naar metalen staat voorop met een minimum aan instellingen op de detector. C.Scope staat voor Engelse degelijkheid: geen bling bling, maar louter functionaliteiten op de metaaldetectors waar je écht iets aan hebt!

Evo C.Scope metaaldetector

Fisher metaaldetectoren

Fisher metaaldetectors worden geproduceerd in Amerika. Fisher is onderdeel van First Texas waar ook productie plaats vindt van Bounty Hunter metaaldetectors. In zowel analoge als digitale techniek worden door Fisher detectors geproduceerd welke snel in ieders budget zullen passen.

Met de Fisher F11 en Fisher F22 wordt tegemoetgekomen aan diegene die voor een lagere prijs een digitale detector wensen, de Fisher F70 en F75 beantwoorden aan de vraag van de detectorist welke de hoogste eisen stelt als het gaat om diepgang van de detector en determinatie. Op zoek naar grotere voorwerpen zoals militaria? Met de diepzoeker Gemini-3 heeft u een goede troef in handen: deze two box detector heeft een diepgang van 7 meter, beproefde techniek!

Occasion of showroommodel detectoren

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde occasion of showroommodel? Hou dan regelmatig de occasion/showroommodel pagina in de gaten!